ترانسفورماتور

رادیاتور ترانسفورماتور ایران ترانسفو

رادیاتور ترانسفورماتور ایران ترانسفو

یکی از تجهیزاتی که برای خنک کردن روغن ترانسفورماتور در ترانسفورماتورهای روغنی از جمله ترانسفورماتور هرمتیک و ترانسفورماتور کنسرواتوری به کار می رود، رادیاتور است. ظرفیت خنک کاری رادیاتورها بر اساس تعداد و ابعاد پره ها بیان می گردد و تولید این دستگاه ها توسط شرکت ایران ترانسفو که از پیشگامان تولید ترانسفورماتور و تجهیزات مربوط به آن با کیفیت بالا و طول عمر طولانی می باشد، بر طبق استاندارد DIN 42559 طراحی و تولید می گردند. برای آببندی لبه های عرضی به جای جوش مقاومتی از تکنولوژی های خاصی بهره برده می شود که سطحی صاف و یکنواخت بدون هیچ گونه پلیسه و کاملا آببند برای رادیاتور ترانسفورماتور ایران ترانسفو به دست آید.

اگر زمان کافی برای خواندن این مقاله را ندارید، کافیست با مشاوران گستره آبی تماس بگیرید.

ابعاد مربوط به این دستگاه شامل طول پره ها از 800 تا 3500 میلی متر و عرض پره ها 520 میلی متر می باشد و البته لازم به ذکر است که تعداد پره ها در هر بلوک شامل 4 الی 28 عدد بوده و فاصله بین دو پره نیز 45 میلی متر خواهد بود و زمان اتصال به بدنه ترانسفورماتور توزیع، ترانسفورماتور قدرت و غیره از روش فلانجی یا جوشی بسته به سفارش مشتریان استفاده می گردد. همچنین مواد اولیه که برای ساختمان رادیاتور شامل فولاد نورد سرد شده ST 12-03 بر اساس استاندارد DIN 1541/1623 برای پره ها که ضخامت آنها 1.2 میلی متر است. از طرفی لوله کلکتور در رادیاتور بدون درز بر اساس استاندارد DIN 2394 طراحی می گردد. طبق استاندارد DIN 1013 میلگردهای مهار از جنس فولاد ST 37-2 با قطر 8 میلی متر و فلنج رادیاتور نیز با توجه به DIN 1017 از جنس فولاد ST 37-2 با ابعاد 150*120 تهیه می گردند.

تولید نیم پره و پره رادیاتور ترانسفورماتور ایران ترانسفو

برای تولید نیم پره و پره ها رادیاتور می بایست مراحل مختلفی را طی نماید که در ادامه به ترتیب هر مرحله و فرآیند را توضیح خواهیم داد؛

واحد چربی زدایی: برای اینکه سطح نیم پره های رادیاتور چربی زدایی شود از آب داغ حاوی پودر چربی زدایی استفاده می گردد و این فرآیند در داخل یک اتاقک بسته صورت می گیرد.

جوش نیمه اتوماتیک لبه عرضی پره: جوشکاری لبه های عرضی با تکنولوژی پلاسما به کمک دستگاه های مخصوص صورت می گیرد تا هیچ گونه نشتی و پلیسه ایجاد نشود و سطحی بسیار صاف و کاملا آببندی گردد.

فیکسچر جوشکاری: یک فیکسچر مخصوص برای اتصال پره های رادیاتور با لوله کلکتور و میلگردها استفاده می شود که به وسیله جوش GMAW توسط جوشکار به هم متصل می گردند.

تست نشتی رادیاتور: نشتی رادیاتور جوشکاری شده تحت فشار 2 بار برای اطمینان از عدم وجود نشتی تست و آزمون می شود.

آماده سازی سطح: پیش از آنکه دستگاه به بخش نقاشی فرستاده شود، برای زیرسازی سطح قبل از نقاشی از شن پاشی دستی برای آماده سازی سطح استفاده می گردد.

حفاظت در برابر خوردگی: روشهایی که برای حفاظت از رادیاتور در برابر خوردگی به کار می رود می تواند بر اساس نیاز مشتریان و شرایط محیطی که دستگاه در آن نصب می شود باشد و این روشها شامل؛

  • گالوانیزه گرم بر اساس استاندارد DIN 50976 یا BS 729،
  • لایه چسبیده که از دو لایه رنگ با پایه رزین اپوکسی که در ضخامت 35 میکرون،
  • لایه پایه ای که مبنای آن رزین های الکیدی با ضخامت 35 میکرون،
  • لایه میانی ساخته شده از رزینهای الکیدی با ضخامت 35 میکرون، دو لایه رنگ بر پایه رزین اپوکسی در ضخامت 35 میکرون و یا دو لایه رنگ که دارای پایه رزین اپوکسی و حاوی MIO هستند با ضخامت 35 میکرون،
  • رنگ رویه که دارای ضخامت 35 میکرون در هر حالت بوده و می تواند بر پایه زین های آلکیدی، دارای پایه رزین آلکیدی حاوی MIO، دو لایه رنگ که بر مبنای رزین اپوکسی بوده و یا دو لایه رنگ بر مبنای رزین اپوکسی که از MIO بهره می برد و همگی در فام مورد نیاز تهیه می گردند.
  • آخرین روش فام رنگ مورد نیاز است که می توان در این روش از دو لایه رنگ پلی یورتان به همراه فام مورد نیاز با ضخامت 35 میکرون و یا به همراه MIO با همین ضخامت استفاده نمود.

پس از همه این مراحل سطح داخلی رادیاتور با لاک مخصوصی پوشانده می شوند تا از تماس مستقیم با روغن ترانسفورماتور جلوگیری گردد و سپس تمامی رادیاتورها بر روی یک پالت چوبی و یا جعبه چوبی قرار گرفته و تسمه کشی می شوند.

کنترل کیفیت رادیاتور ترانسفورماتور ایران ترانسفو

مواد اولیه که ایران ترانسفو برای ساخته رادیاتورها استفاده می نماید همگی تحت کنترل کیفیت در خط تولید در آزمایشگاه های مخصوص این شرکت بررسی می گردند. در کنترل و بررسی های چشمی ابتدا به اندازه گیری ابعاد ضروری و مهم و همچنین ضخامت جوش و مطابقت آن با نقشه ها و مدارک فنی پرداخته می شود و سپس چک لیست از موارد فوق تهیه گشته و پس از آن آزمایشهای غیر مخرب روی سطح تمام شده همانند ضخامت، فام و بازدید چشمی و یا آزمایشهای مخرن از جمله چسبندگی، خراش و سختی روی سطح انجام می شود و در صورت نیاز و بر طبق درخواست مشتریان آزمایشات دیگر نیز صورت می گیرند. برای سفارش محصولات می بایست مصرف کنندگان بدانند چه رادیاتوری می خواهند، رادیاتورهایی که برای ترانسفورماتور مورد استفاده قرار می گیرند شامل رادیاتور فلنج دار (F)، رادیاتور بدون فلنج (R)، رادیاتور با طول پره های مساوی (G)، رادیاتور چپ برش (Si)، رادیاتور راست برش (Sr) و در نهایت رادیاتور دو طرف برش دار یا Sb می باشند و ابعاد، تعداد پره ها و نوع حفاظت در برابر خوردگی نیز مشخص گردد.

پرسشهای پر تکرار پیرامون رادیاتور ترانسفورماتور ایران ترانسفو

  1. رادیاتور چه کاربردی دارد؟ رادیاتورها وسیله برای خنک سازی هستند و در ترانسفورماتورهای توزیع به خصوص هرمتیک که منبعی برای خنک سازی روغن وجود ندارد از این رادیاتورها برای خنک شدن دستگاه استفاده می شود تا در صورت بالارفتن دمای دستگاه از مقدار مجاز فرآیند خنک سازی بدون هیچ اشکالی صورت گیرد.
  2. آببندی رادیاتور ترانسفورماتور چگونه انجام می شود؟ به هنگام آببندی رادیاتور برای لبه های عرضی به جای جوش مقاومتی به کمک روش و تکنولوژی خاصی یعنی جوش نیمه اتوماتیک لبه عرضی پره استفاده می شود و سعی شده است که سطحی صاف و یکنواخت بدون هیچ گونه پلیسه و کاملا آببند برای رادیاتور ترانسفورماتور ایران ترانسفو به دست آید.
  3. رادیاتور ترانسفورماتور ایران ترانسفو در چه ابعاد ساخته می شود؟ آنچه می بایست درباره رادیاتور بدانید این است که ابعاد آن شامل ابعاد خود رادیاتور، عرض پره ها، تعداد پره ها و همچنین فاصله بین آنها خواهد بود و به هنگام سفارش می تواند به کمک مصرف کنندگان آید، لازم به ذکر است که ابعاد مربوط به این دستگاه شامل طول پره ها از 800 تا 3500 میلی متر و عرض پره ها 520 میلی متر می باشد و البته لازم به ذکر است که تعداد پره ها در هر بلوک شامل 4 الی 28 عدد بوده و فاصله بین دو پره نیز 45 میلی متر خواهد بود.
  4. روش ایران ترانسفو برای حفاظت رادیاتور از خوردگی چیست؟ به طور معمول نوع روشی که برای حفاظت از رادیاتور استفاده می شود بستگی به سفارش مشتریان و شرایط محیط نصب دارد و لازم به ذکر است که این روشها می توانند بین گالوانیزه، لایه چسبنده، لایه پایه، لایه میانی، رنگ رویه و فام مورد نیاز متغیر باشد البته لازم به ذکر است که گالوانیزه بر اساس استاندارد DIN 50976 یا BS 729 صورت گرفته و ضخامت تمامی لایه ها برای محافظت می بایست 35 میکرون حداکثر باشد.
  5. چطور رادیاتور ترانسفورماتور را سفارش دهید؟ کافی است با توجه به تقسیم بندی رادیاتورها که توسط شرکت ایران ترانسفو ارائه می شود و همچنین ابعاد، تعداد پره ها و نوع روش حفاظت در برابر خوردگی بر اساس کاتالوگ تجهیزات ایران ترانسفو اقدام به سفارش رادیاتور مخصوص ترانسفورماتور خود را نمایید.

4 دیدگاه برای “رادیاتور ترانسفورماتور ایران ترانسفو

  1. iranpack.net گفت:

    afarin matlaƄ khobі bood

    1. با سپاس از همراهی شما دوست عزیز

  2. آرش عبدالهی گفت:

    روز بخیر.
    آیا رادیاتور های مورد نظر از نوع آکاردونی یکپارچه با بدنه هستند یا از نوع جدا که توسط لوله باید متصل شوند؟

    1. سلام آرش عزیز،
      رادیاتورها به دو نوع اصلی تقسیم می‌شوند: رادیاتورهای یکپارچه (Monobloc) و رادیاتورهای جدا (Sectional).

      1.رادیاتورهای یکپارچه (Monobloc):
      – در رادیاتورهای یکپارچه، تمام بخش‌های آن به یکدیگر وصل شده‌اند و به عبارت دیگر، بدنه و لوله‌های آب در یک قطعه تولید شده‌اند. این نوع رادیاتور به شکل یکپارچه و ادغام شده طراحی شده است. اغلب این نوع رادیاتورها دارای ظاهری صاف و کمتر شکلکی هستند.

      2. رادیاتورهای جدا (Sectional):
      – رادیاتورهای جدا از چندین بخش (سکشن) که جداگانه تولید شده‌اند تشکیل شده‌اند. این بخش‌ها به وسیله لوله‌های اتصالی با یکدیگر متصل می‌شوند. این امکان را به شما می‌دهد که تعداد سکشن‌ها را با توجه به نیاز خود افزایش یا کاهش دهید. این نوع رادیاتورها از لحاظ ساختاری انعطاف‌پذیرتر هستند.

      نوع رادیاتوری که برای سیستم گرمایشی یا سیستم تهویه مطبوع استفاده می‌شود، بستگی به نیازها، سلیقه‌ها، و مشخصات فنی سیستم دارد. هر دو نوع رادیاتور ممکن است در انتخاب‌های مختلف مورد استفاده قرار گیرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *